Urheilu

Pelaaja    Valmentaja     Joukkue    Seura    Tukijoukot


HALUATKO UUDELLE TASOLLE URHEILUSSA?

Urheiluun liittyvät palvelumme tarjoavat ammmattitaitoista sekä lajitietoista osaamista käyttöösi sinun tai joukkueesi tarpeiden mukaan. Yksilöllisesti räätälöidyt koulutus- ja sparrauspakettimme tukevat sinua murrosvaiheissa sekä auttavat asettamaan tavoitteesi suhteessa tämänhetkiseen tilanteeseesi ja tulevaisuuden näkymiin. Käytämme työssämme analyysivälineitä, joiden avulla saat konkreettista tietoa kehityksen tueksi sekä tavoitteiden muodostamiseksi.

Joukkuelajiosaamista ja -kokemusta tarjoillaan pelaaja-, valmentaja- ja uheilutoimenjohtajanäkökulmasta siinä muodossa kuin sitä tarvitaan.

Palvelumme

Tunne itsesi – hallitse lajisi
REISS-MOTIVAATIOPROFIILI

Reiss Motivaatioprofiili (RMP) on motivaatioon ja omaan persoonallisuuteen liittyvä itsearviointityökalu. RMP:n avulla on mahdollista määrittää jokaisen ihmisen perustarpeet, joiden avulla päästään yhä lähemmäs mielekkäämpää elämää ja itselle oikeita valintoja.

Sisältää: Verkossa täytettävä itsearviointityökalu + purkukeskustelu (n. 1,5h). Kirjallinen raportti jää asiakkaalle oman työstämisen apuvälineeksi.
Hinta: 180€/hlö + ALV

Lue lisää työkalusta!


WOPI (WORK PERSONALITY INVENTORY)

Motiiveihin, ajattelutapoihin ja asenteisiin liittyvä suomalainen työpersoonallisuustesti, joka inventoi kattavasti yksilön osaamisajurit. Work Personality Inventory on lisensoitu työkalu, joka lisää itsetuntemusta, työhyvinvointia, suoriutumiskykyä sekä ymmärrystä omista motiiveista ja toimintatavoista

Sisältää: Verkossa itsenäisesti täytettävä testi sekä tunnin mittainen henkilökohtainen purkukeskustelu. Kirjallinen raportti jää asiakkaalle oman työstämisen apuvälineeksi.
Hinta: 170€/hlö + ALV

Lue lisää työkalusta!


ENNEAGRAMMI

Enneagrammi on itsetuntemuksen väline, jonka avulla on helppo tunnistaa, keskustella ja ymmärtää omien toimintamallien takana olevia motiiveja ja erilaisuutta. Enneagrammi-ajatteluun pohjautuva opas ja testi on useilla joukkueilla toimivaksi huomattu tapa tunnistaa omia toimintamalleja, vahvuuksia ja kehityskohteita sekä ymmärtää erilaisuutta.

Eri tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia (2-4h) ja henkilökohtaisia sparrauksia (1h), jotka perustuvat itsetuntemusoppaaseen 9 erilaista valmentajaa ja 9 erilaista valmennettavaa.

Hinta: 60€/h tai 390€/koulutus + ALV

Lue lisää työkalusta!


Tutustu MyCoazh-analyysiohjelmiin ja starttaa uudenlainen kehitys urallasi mycoazh_logo


Tässä muutamia esimerkkejä räätälöidyistä palveluistamme yksilölle, yhteisölle sekä johdolle.

 

Tunnista vahvuudet ja kehityskohteet!

PELIPALAUTETTA PELAAJALLE

Ammattilaisen antamaa pelaajakohtaista pelianalyysia, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, pääsemään eteenpäin urallasi sekä ylittämään itsesi kiperissä tilanteissa.

Sisältää: Analysoitua tilastoa peleistä, videopalautetta sekä ohjatun palautekeskustelun.
Hinta: 20 € + ALV

Lue menestyksekäs esimerkki yksilöllisestä pelipalautteesta!

 

Hanki osaamista, jolla koko joukkueesi yltää pidemmälle!

PELIPALAUTE VALMENTAJALLE

Pelikohtaista pelianalyysia reaaliaikaisesti ja/tai otteluiden jälkeen, ammattilaiselta ammattilaiselle, jotta Sinun työsi voisi ottaa seuraavan askeleen eteenpäin.

Sisältää: Analysoitua tilastoa peleistä, videopalautetta sekä ohjatun palautekeskustelun.
Hinta: 60 – 80€ + ALV

Lue menestyksekäs esimerkki valmentajan pelipalautteesta Kooveen Tyttöakatemian parissa!

 

Tee oikeita valintoja ja menesty!

KEHITTYMISEN SEURANTAA JOUKKUEILLE JA SEUROILLE

Lajispesifiä analytiikkaa sekä yhteenvetoa joukkueen toiminnasta pidemmällä aikavälillä. Sisältää tilastoituja pelianalyysejä, koontia sovituista ulottuvuuksista (esim. joukkueen suorittamisen arvionti ja pelaajaprofiilit) sekä tilastoa, analytiikkaa ja palautetta! Paketin hinta määrittyy joukkueen koosta ja pelimääristä sekä raportoinnin muodosta.

 Sisältää: Tilastoitua pelianalyysiä, videopalautetta sekä koonteja toivotuista osa-alueista.

Lue esimerkki salibandyn MM-kisajoukkueesta!

Tutustu MyCoazh-analyysiohjelmiin ja starttaa uudenlainen kehitys urallasi mycoazh_logo


PELAAJA    VALMENTAJA     JOUKKUE    SEURA    TUKIJOUKOT


Lisätietoa työkaluistamme löydät Analytiikka-sivulta tai ottamalla meihin yhteyttä!
Voit myös kysyä suoraa sertifioiduilta kouluttajiltamme.