Urheilu

Pelaaja    Valmentaja     Joukkue    Seura    Lajiliitto


YKSILÖLLINEN PELIPALAUTTEENANTO UUDELLE TASOLLE?

Urheiluun liittyvät palvelumme tarjoavat ammattitaitoista ja lajitietoista osaamista sinun ja joukkueesi tarpeisiin. Yksilöllisesti räätälöidyt palaute-, sparraus- ja koulutuspakettimme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi nyt ja tulevaisuudessa. Hyödynnämme työssämme analytiikkaa, jonka avulla saat tutkittua tietoa palautteenantoon sekä dataa kehityksen sekä tavoitteiden toteutumisen seurantaan.

Joukkuelajiosaamista ja -kokemusta tarjoillaan pelaaja-, valmentaja- ja urheilutoimenjohtajanäkökulmasta siinä muodossa kuin sitä tarvitaan.

Palvelumme

Itsetuntemus


REISS-MOTIVAATIOPROFIILI

Reiss Motivaatioprofiili (RMP) on motivaatioon ja omaan persoonallisuuteen liittyvä itsearviointityökalu. RMP:n avulla on mahdollista määrittää jokaisen ihmisen perustarpeet, joiden avulla päästään yhä lähemmäs mielekkäämpää elämää ja itselle oikeita valintoja.

Sisältää: Verkossa täytettävä itsearviointityökalu + purkukeskustelu (n. 1,5h). Kirjallinen raportti jää asiakkaalle oman työstämisen apuvälineeksi.
Hinta: 180€/hlö + ALV

Lue lisää työkalusta!


WOPI (WORK PERSONALITY INVENTORY)

Motiiveihin, ajattelutapoihin ja asenteisiin liittyvä suomalainen työpersoonallisuustesti, joka inventoi kattavasti yksilön osaamisajurit. Work Personality Inventory on lisensoitu työkalu, joka lisää itsetuntemusta, työhyvinvointia, suoriutumiskykyä sekä ymmärrystä omista motiiveista ja toimintatavoista

Sisältää: Verkossa itsenäisesti täytettävä testi sekä tunnin mittainen henkilökohtainen purkukeskustelu. Kirjallinen raportti jää asiakkaalle oman työstämisen apuvälineeksi.
Hinta: 170€/hlö + ALV

Lue lisää työkalusta!


ENNEAGRAMMI

Enneagrammi on itsetuntemuksen väline, jonka avulla on helppo tunnistaa, keskustella ja ymmärtää omien toimintamallien takana olevia motiiveja ja erilaisuutta. Enneagrammi-ajatteluun pohjautuva opas ja testi on useilla joukkueilla toimivaksi huomattu tapa tunnistaa omia toimintamalleja, vahvuuksia ja kehityskohteita sekä ymmärtää erilaisuutta.

Eri tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia (2-4h) ja henkilökohtaisia sparrauksia (1h), jotka perustuvat itsetuntemusoppaaseen 9 erilaista valmentajaa ja 9 erilaista valmennettavaa.

Hinta: 60€/h tai 390€/koulutus + ALV

Lue lisää työkalusta!

 

Esimerkkejä palveluistamme pelaajille, valmentajille, seuroille ja lajiliitoille

 

YKSILÖLLISTÄ PELIPALAUTETTA PELAAJALLE

Improve your player performance!

MyCoazh-asiantuntijan antamaa yksilöllistä (lue: persoonan huomioon ottavaa) pelaajakohtaista pelipalautetta, joka auttaa sinua ymmärtämään peliä ja itseäsi sekä kehittymään pelaajana ja saavuttamaan tavoitteesi. Emme voi luvata, että sinusta tulee maailman paras, mutta sen voimme luvata että kehityt sekä pelaajana että ihmisenä.

Sisältää: MyCoazh-analytiikkaa peleistä (Results-kuva alla), videopalautetta sekä ohjatun palautekeskustelun.
Hinta: 60 € + ALV

Lue esimerkki maailman parhaista salibandykaksosista!

V.Kauppi

 

YKSILÖLLISTÄ PELIPALAUTETTA VALMENTAJALLE

Improve your team performance!

Pelianalyysiin perustuvaa yksilöllistä (lue: persoonan huomioivaa) pelipalautetta valmentajalle, jotta sinä voit auttaa joukkuettasi ja pelaajiasi saavuttamaan tavoitteensa. Emme voi luvata kaikille maailmanmestaruutta, mutta voimme luvata että ymmärryksesi valmentajana sekä voittamisen logiikasta että palautteenannosta erilaisille pelaajapersoonille paranee.

Sisältää: MyCoazh-pelianalyysin (Results-kuvia pelaaja-, ketju- ja joukkuetasolla), pelitilastoja ja -analytiikkaa graafien muodossa (PassMaps kuva alla), mahdollisia videoklippejä sekä yksilöllisen palautekeskustelun.
Hinta: 60 – 80€ + ALV

Lue menestyksekäs esimerkki valmentajan pelipalautteesta Kooveen Tyttöakatemian parissa!

passing_map_of_HJK - Riga

KEHITTYMISEN SEURANTAA SEUROILLE JA LAJILIITOILLE

Improve your player and team performance!

Pelianalytiikkaa, tilastoja sekä yhteenvetoraportteja pelaajien, ketjujen ja joukkueiden pelaamisen ja pelin kehittymisestä pidemmällä aikavälillä. Sisältää useampia tilastoituja pelianalyysejä (vähintään 10), joista muodostetaan pelaajaprofiileja sekä ketjujen ja joukkueiden suorittamisen KeyPerformanceIndikaattoreita eli tilastoja, analytiikkaa ja palautetta! Paketin hinta määrittyy toimeksiannosta eli lähinnä pelimääristä sekä raportoinnin muodosta.

Sisältää: Tilastoituja pelianalyysejä pelaaja- (PlayerProfile), ketju- (LineProfile) ja joukkuetasolla (TeamProfile) sekä niistä työstettyjä räätälöityjä KeyPerformanceIndicators-raportteja (KPIRadars) sekä videoklippikoosteita sekä koonteja toivotuista osa-alueista.

Lue esimerkki salibandyn MM-kisajoukkueesta!

Näyttökuva (26)

Tutustu MyCoazh-pelianalyysiinmycoazh_logo


PELAAJA    VALMENTAJA     JOUKKUE    SEURA    LAJILIITTO


Lisätietoa työkaluistamme löydät Analytiikka-sivulta tai ottamalla meihin yhteyttä!
Voit myös kysyä suoraa sertifioiduilta kouluttajiltamme.