toinennäkymä on syntynyt verkostoyhteistyönä ja tarjoaa punnittua puhetta sekä tuoretta ajattelua.

Kiinnostuksen herätessä, voit ottaa yhteyttä suoraa kuhunkin kouluttajaan tai lähestyä meitä verkossa yhteydenottolomakkeella. Sähköpostitiedustelut saapuvat osoitteella: toinennakyma@toinennakyma.com

Kouluttajamme

DSC_3225-Edit

Kati Lammi

Monikouluttautunut henkilöstöalan ammattilainen, toiminut jo 1990-luvun lopulta unelmatyössään uraohjaajana. Pelkästään vuosina 2013 – 2015 Kati on uraohjannut noin 400 tuntia korkeakoulutettuja urapohtijoita kahdessa eri valmennusohjelmassa.

”Käyttäytymis-kauppatieteellinen perustutkintoni on oiva kombo HR- ja uravalmennustyöhön. Yhteiskuntatieteiden maisterin tutkintoni pääaine oli sosiaalipsykologia, sivuaineina yrityksen hallintoa, markkinointia ja tiedotusoppia. Viime vuosina olen lisännyt repertuaariani mm. pedagogisilla pätevyysopinnoilla ja hankkimalla motivaatiokartoitukseen sekä urasuunnitteluun liittyvät työkalusertifikaatit. Parhaillaan pätevöidyn opinto-ohjaajaksi Itä-Suomen yliopiston monimuotokoulutuksessa, joka päättyy keväällä 2017.”

Tällä hetkellä Kati työskentelee Pirkanmaan TE-toimistossa tukemassa ICT-alan rakennemuutoksessa työttömäksi jääneitä työnhakijoita ja Viimeistelee opinto- ja uraohjauksen opintoja (lakisääteiset kelpoisuusopinnot). toinennäkymä oy:n kanssa työskentely on ollut vähemmällä, mutta siihen tartutaan aina tilanteen tullen!

Katin viimeisimmät toimet ja tehtävät löydät LinkedInistä

DSC_3161-Edit-2-1

Jussi Kauppi

Jussi on joukkueurheiluanalytiikan guru ja MyCoazhin kehittäjä, YTM sekä kokenut HR-osaaja. Hän on parhaimmillaan keskittynyt ja tarkkanäköinen visionääri, jonka missio on auttaa toisia saavuttamaan tavoitteensa. Jussilla on vankkaa koulutus-, valmennus- ja tutkimusosaamista sekä kattavat huippu-urheiluverkostot.

Tiedä – älä luule (eli kysy siis vaimolta)!

Jussin intohimon kohteet ovat ihmisten erilaisuuden
ymmärtäminen, pelianalytiikka ja perhe, johon kuuluvat vaimo ja kaksi
huippu-urheilijaa. Elämä pyörii pelien analysoinnin ja
palautteenannon sekä erilaisten valmennuksien ja sparrausten ympärillä.mycoazh_logo

Jussia ja MyCoazhia seuraat helpoiten Twitterissä!


Jukka Mäkinen 

Jukka on keskittyy työssään urakonsultointiin, valmennukseen sekä urakehityksen saloihin aina sekä työnantajan tai rekrytojan että työntekijän näkökulmasta. Intresseihin kuuluu myös osaamisen kehittämisen prosessit sekä projektijohtaminen ja johtajuuden kehittyminen erilaisissa verkostoissa. Erityisenä kiinnostuksena lisäksi johtamisjärjestelmien kehittäminen koulutusorganisaatioissa.