Toinennäkymä blogissa

Tervetuloa lukemaan blogiamme.

Uudet tekstit ovat aina toisinaan tarjoiltavaa herkkua, jolla kerromme uusista oivalluksista ja pohdinnoistamme sparraajina ja sparrattavina. Kirjoittajina toimimme me kaikki Toisennäkymän tekijät ja toisinaan ilmestyy julkaisuja yhteisellä allekirjoituksella –Toinennäkymä. Kommenttinne otamme ilolla vastaan.

post

Lisätietoa meistä kirjoittajista löydät sivujen Tekijät-osiosta, mutta seuraavaksi aiomme kertoa meistä ja projekteistamme vähän enemmän täällä blogissa. Jos sinulla siis on jotain erityistä kysyttävää jollekin meistä, voit jättää kysymyksesi yhteydenottolomakkeen kautta ja vastaamme kiinnostavimpiin kysymyksiin tulevissa kirjoituksissa meistä sparraajista! Mikäli muutenkin haluat tietää enemmän kuin sivuiltamme löydät, vastaamme mielellämme ja otamme ehdotuksia vastaan, jotta saamme sivuistamme entistäkin paremmat. Henkilökohtaisiin tiedusteluihin vastaamme mahdollisimman nopeasti sähköpostilla, mutta yleisille kysymyksille löytyy varmasti pohtijoita lukijajoukosta, joten pyrimme kertomaan kysytystä toiminnastamme myös täällä.

Huomaathan myös, että olemme ottaneet sosiaalisen median haltuumme! Voit nyt seurata meitä Facebookissa ja verkostoitua kanssamme LinkedInissä. MyCoazh on Twitterissä jopa kolmella tilillä; jalkapallolle, salibandylle ja jääkiekolle omat feedinsä! Klikkaa itsesi seuraajaksemme, ja pysyt koko ajan kartalla kouluttautumisen ja itsetuntemuksen uusista tuulista ja siitä, miten saat parhaiten tuettua urakehitystäsi näiden avulla. Urakehityksestä ja itsetuntemuksesta puhenollen – meillä verkkokaupassa on myynnissä Sparraus-lahjakortti kevään juhlakaluille ja heille, jotka yhä puhuvat ottavansa uudenvuodenlupauksestaan kiinni esimerkiksi panostamalla työnhakuun tai kehittämällä itseään!

Hienoa päästä avaamaan sanaisia arkkuja pidemmän hiljaiselon jälkeen ja aloittamaan uudella alustalla, uusin ottein. Lisää tämän vuoden uutuuksista, tavoitteista ja kevään suunnitelmista ensikerralla!

Mukavaa alkavaa kevättä ja

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s