Kooveen Tyttöakatemia

PSS – Koovee 3. finaalin maalikooste

Kooveen Tyttöakatemia on viimeisen 7 vuoden aikana voittanut salibandyssä 6 Suomen mestaruutta ja 3 SM-hopeaa. Akatemian tyttöjä on jo tähän mennessä valittu 20 Suomen U19-tyttömaajoukkueeseen ja lisää on tulossa, 4 pelaajaa on jo päässyt kokeilemaan naisten maajoukkueessakin. Lahjakkuutta, huippuvalmennusta vai -olosuhteita? Kaikkia niitä ja niiden lisäksi jokaisesta pelistä on tehty tilastollinen pelianalyysi, jota on käyty läpi valmennuksen kanssa reaaliaikaisesti jo erätauoilla ja purettu tarkemmin läpi ottelujen jälkeen.

Reaaliaikainen pelianalyysi antaa valmennukselle palautteen erätauoilla riittääkö joukkueen, eri ketjujen ja jopa yksittäisten pelaajien suorittaminen ottelujen voittamiseen, miten ottelu tulee päättymään, jos se jatkuu samalla tavalla kuin tähän mennessä. Onko tarvetta taktiseen muutokseen, ketjujen peluuttamismuutokseen vai pelaajavaihtoon? MyCoazh ennakoi riittävällä tarkkuudella jo ensimmäisen erän, mutta varsinkin toisen erän jälkeen, ottelun lopputulosta.

Pelianalyysejä on myös käytetty pelipalautepalavereissa sekä yksilöllisissä pelaajille annetuissa palautteissa. Tehty pelianalyysi pystytään jälkikäteen yhdistämään otteluvideoon ja pelaajille on annettu itse mahdollisuus kertoa, miten hän minkäkin pelitilanteen hahmotti, miten arvioi omaa onnistumistaan ja mitä olisi mahdollisesti voinut tehdä toisin (suuntautua-hahmottaa- ajatella/tuntea-toimia). Kun näitä yksilöllisiä pelipalautteita saadaan kymmenkunta, voimme yhdistää tiedot Pelaajaprofiileiksi. Se kertoo luotettavasti kyseisen pelaajan suorittamisen tason tietyllä pelipaikalla tietyntasoista vastustajaa vastaan.

Improve your team performance!


Takaisin portfolioon ↵